Kies voor een healing met helende handen en laat je energie stromen!

Bevrijd jezelf van energieblokkades. Merk je dat je evenwicht verstoord is en heb je daardoor lichamelijke, emotionele en mentale klachten? Ga dan voor een betere balans door een of meerdere healings.

Ontdek de zelfhelende kracht van een healing. Wil je je zelfhelend vermogen helpen? En stress verminderen en transformeren in vitaliteit?

Ervaar diepe ontspanning en heling. Wil je rust en ontspanning ervaren?

Sta je open voor energetische opschoning?Wil je oude energie lozen, zodat je je beter voelt en meer welzijn en positieve energie ervaart?

Ontdek de kracht van helende handen en laat je energie weer stromen met een verfrissende healingssessie bij Hilda. Tijdens een healing word je zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Daarbij kun je warmte voelen, of kleuren zien en een diepe ontspanning  ervaren. Je bent uniek en van tevoren is niet te voorspellen wat je gaat voelen en ervaren.

Laat oude energieën los en maak ruimte voor nieuwe, positieve energie en groei. Ga voor een healing en omarm een leven vol welzijn, kracht en liefde. Ja, ik kies voor een healing met helende handen!

Ontdek de helende kracht van helende handen voor meer balans en vitaliteit!

Ontdek de magie van zelfhelende energie

Een healing kan je meer balans brengen in  je lichaam en geest. Een healing stimuleert je levensenergie en kan blokkades opheffen, zodat je vitaler, intuïtiever en energieker door het leven gaat. Je kunt ook een diepe ontspanning en een hernieuwde energie ervaren die je welzijn, positiviteit en innerlijke kracht versterkt. Dat is afhankelijk wat je op dat moment nodig hebt. Daar gaat de energie naartoe. 

Healing voor innerlijke rust en balans

Door onbalans ontstaat er bijvoorbeeld rusteloosheid, slapeloosheid, emotionele onbalans, onrust en/of lichamelijke klachten. Door een healing worden de meeste mensen rustiger. Je activeert met een healing het zelfherstel van je lichaam en geest. De resulaten zijn verschillend. Acute klachten kunnen na een healing verdwijnen.

Pakketten & Prijzen

Pakket A

Healing met Helende handen 

 

47,- INCL. BTW

Inclusief coaching/consult op basis van vijf-elementenleer

Speciale besloten facebookgroep

Pakket B

drie healings met helende handen

(maximaal 1 deelnemer)

 

 147, INCL. BTW

Alles van pakket A

Drie healings op locatie

Pakket C

VIjf Healings met helende handen

(maximaal 1 deelnemer)

 

 247,- INCL. BTW

Alles van pakket A

Vijf healings op locatie

Ik kies voor self-care en gun mezelf het beste wat ik nodig heb.

Ontdek de magie van helende handen

Als vitaliteitscoach bij Vitahilda bied ik een holistische benadering aan mijn cliënten, waarbij ik me richt op de mentale, fysieke, emotionele en spirituele niveaus. Mijn natuurlijke gave van helende handen stelt me in staat om energieblokkades op te heffen en genezing te bevorderen. Ik geloof dat alles energie is en dat een consult met helende handen je kan helpen, aangezien we allemaal bestaan uit energie. Ervaar zelf de magische kracht van helende handen en laat je energie weer stromen.

Ik ben Hilda Bosma en ik ben vitaliteitscoach in het breedste zin van het woord. Zo geef ik al tien jaar lang Salsa Latin Solo lessen aan vrouwen. Ik ben ook docent in Hatha Yoga, Yin Yoga, Do-Do-in Yoga, Yoga Nidra en Qi gong.

Mijn helende kwaliteiten zijn al vaker benoemd door mediums en dat blijk ook uit mijn Akasha-reading en mijn Human Design, mijn blauwdruk waarmee ik geboren ben. 

Sinds het begin van 2024 weet ik dat ik als natuurlijke gave helende handen heb. Ik wilde dat eerst niet geloven. Na eerst veel ongeloof  blijkt dat echt zo te zijn. Ik zag maagklachten en hoofdpijn verdwijnen. Ook verdwenen bij een vrouw haar bulten op haar benen (zogenaamde knopen), waardoor ze wel weer in staat om haar knie weer te bewegen en te lopen. Soms zijn er meerdere healings nodig om klachten te verlichten of weg te nemen.

Een voorbeeld van een relatief lichte klacht. Een jongeman heeft last van maagklachten. Zijn maag is opgezet en hij voelt zich niet goed door het plotseling overlijden van zijn vader. Door een sessie met helende handen verdwijnen de maagklachten. Zelf beschrijft hij dat er iets uit zijn lijf gaat. Ik duid dat zelf dat er ‘vuile’ energie afgevoerd wordt. Hij geeft zelf aan dat hij voelt dat het door deze sessie is genezen. Hij was naar een sessie klaar.

Het bezoek aan de Bosnische piramides hebben van mijn handen magische voelsprieten gemaakt en mijn derde oog is open gegaan. Daardoor ben ik nog beter in staat healingen te geven met mijn handen.

Een paar jaar geleden ben ik ingewijd in de Reiki, alleen heb ik daar tot 2024 weinig mee gedaan. Reiki is een Japanse helingstechniek die energieën in balans brengt en je welzijn bevordert. 

Als Reiki-beoefenaar en in opleiding tot Reiki Master, ben ik in staat om diepere lagen van heling te bereiken. Alles is energie en een healing kan je helpen op verschillende niveaus, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Daarbij maak ik vooral gebruik van mijn heldervoelendheid. Bij een healing krijg ik ook ingevingen door  helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid. 

Wil jij ook de transformerende kracht van helende handen ervaren? VItahilda staat voor je klaar om jou te begeleiden op een helende reis. Ontdek de diepe verbinding met jouw innerlijke energie en laat je leiden naar meer balans en wel-zijn. Laat je verrassen door de helende touch en ervaar de magie van zelfheling en transformatie. Neem vandaag nog de eerste stap naar een stralendere jij! Ga voor een healing!

Meer info over contactgegevens staat op www.vitahilda.nl

Voel de helende energie stromen tijdens een healingsessie

Je kunt van alles bij een healing ervaren. Sommigen voelen warmte op de plek waar de handen op worden gelegd. Soms voelt het ook koud. Sommigen zien kleuren. Zo zag iemand kleur purperpaars, waarmee haar derde oog (intuitie), de plek tussen je wenkbrauwen, verder open ging. Ze krijgt er een high en relaxed gevoel van. Haar doel is ook om spiritueler te worden. Anderen ervaren een diepe vorm van ontspanning. Het kan ook zijn dat je lichaam direct iets loslaat en dat je direct beter voelt. Het kan ook zijn dat je juist ongemak voelt. Je lichaam is bezig om te helen. Sommigen hebben meer healingen nodig, omdat het probleem dieper ligt en meerdere lagen heeft. Het is niet zo dat een consult met helende handen alles oplost. Hoe je met je lichaam, geest en spirit omgaat, zie je terug in je balans of disbalans van je gezondheid. Neem dus regie over je gezondheid en welzijn en helende handen kan daartoe bijdragen in het ervaren van meer wel-zijn, positieve energie, liefde en kracht.

Een healing kan twintig minuten duren en ook iets langer. Een consult duurt meestal een uur. Voorafgaand aan de healing stemmen we de energie op elkaar af. Ik wil dan graag weten wat de klachten zijn en wat de intentie van de heling is. Daarbij maak ik de keuze of het alleen een handoplegging is op de ‘zere of gevoelige’ plek of je beide handen vasthoudt waarmee ik zelfhelende energie geleid. Daarbij voer ik afvalenergie af. Klanten geven vaak ook aan dat ze nieuwe energie krijgen.

Extra: De healing is goed te combineren met vingerdrukmassage die je thuis of elders kunt toepassen. Vingerdrukmassage is praktisch en eenvoudig toe te passen. Met vingerdrukmassage activeer je de helende kracht van je lichaam en kun je klachten in twee minuten verlichten. Het is een eeuwenoude methode waarbij je de ‘lichtknoppen’ weer aanzet voor zelfheling. Het is een manier van helen die bijna vergeten is. Het gaat om elektrisch impulsen die ervoor zorgen dat de levensenergie (QI) weer door de kanalen stroomt, waardoor je lichaam weer terugkeert in een vitale staat.

 

Jij wilt toch ook de kracht van helende handen ervaren?

Ontdek de kracht van helende handen. Een eenvoudige vorm van heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Ervaaar innerlijke rust en balans. Ware genezing komt van binnenuit. Je moet eerst willen, echt willen en open te staan voor zelfhelende energie en deze toe te laten in je lijf en geest.

Klanten zeggen over mij:

Vingerdrukmassage gaf me verlichting in de luchtwegen tijdens griep.

“Ik zit veel in mijn hoofd. De aanleiding voor de cursus Qi gong en acupressuur was dat ik naar meer handvatten voor ontspannen en bewustwording zocht. Voordat ik begon was ik er sceptisch over. Dat bleek in de praktijk reuze mee te vallen. 

De uitleg van Hilda erbij is erg fijn. Zo kun je zelf focussen op datgene wat voor jou aan de orde is en daarmee aan de slag gaan. Dan kun je het elke dag toepassen. Het zijn rustige en goed te volgen bewegingen en acupressuur die je gemakkelijk leert.  Je onthoudt dus goed wat je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ik ervaar de Qi gong lessen als heel fijn en rustgevend.  De lessen geven mij handvatten om mijn eigen angst of andere klachten te verlichten en daardoor meer in het nu te komen. Tijdens de griep heb ik ook Qi gong en vingerdrukmassage toegepast en dit gaf me verlichting in de luchtwegen!” 

Anneke Kingma

Mijn energie en intuïtie zijn beter geworden

“Na twee healingen voel ik me nog steeds zen. Het hoofd is lekker rustig. Mijn artrosehand voelt nog beter dan de eerste keer. Het energielevel is nog hoger na de eerste keer en mijn intuïtie is beter geworden. Het voelt allemaal zeer goed. Thanks Hilda”

Klaas

Voor wie is een healing met helende handen Bedoeld?

Voor iedereen die energieker, vitaler, krachtiger en ontspannen door het leven wil gaan en open staat voor alternatieve en Oosterse geneeswijzen om het zelfhelend vermogen te versterken. 

Hoe lang duurt een healing met helende handen?

Een consult met helende handen duurt ongeveer een uur. Daarbij gaat een kort vraaggesprek waarbij de energie wordt afgestemd. 

Is een healing genoeg?

Soms kan een healing genoeg zijn om van acute klachten af te komen. Als de klachten hardnekkig zijn, dan zijn meer sessies nodig. Daarbij is het aan te raden nog meer te doen aan preventieve geneeskunde, zoals zelfacupressuur, voeding en Qi gong-oefeningen. Ik kan je daarbij helpen. Kies dan bijvoorbeeld voor pakket B of C. Door healing te combineren met intuitieve coaching kun je de effectiviteit nog vergroten. Het kan je verder helpen met het pad van bewustwording voor het zelfhelende vermogen van jouw lichaam en geest. 

Kan een healing een medisch advies van een dokter vervangen?

Een healing kan nooit een medisch advies van een arts of een specialist vervangen. Het kan echter wel een heel goede aanvulling zijn.  Als je onder behandeling bent van een psychiater, dan is het verstandig is deze behandeling af te maken en geen healing te doen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Je betaalt het bedrag in een keer.